Afterschool

Toti parintii sunt ocupati cu rutina zilnica a jobului și că este dificil să găsiți un after school de calitate. Hera Kids after school ofera opțiunea convenabilă de aprelua copii de la scoala. Pedagogii noștri bine pregătiți se asigură că experiența regulată a copilului în timpul școlii este continuată într-un mod distractiv și semnificativ. Obiectivul nostru principal este de a îmbogăți dezvoltarea academică, socială, emoțională și fizică a copiilor. În fiecare zi, oferim un proces de ieșire in aer liber, o masa sănătoasă la ore fixe, timp pentru teme, timp de activitate psihomotorie, o experiență derecreere prini joc supravegheat. Curricula noastră bazată pe proiecte,joaca, optionale si excursii ofera dezvoltarea psihica, emotionala, fizica si afectiva. Copiii  dvs. vor învăța noi abilități și vor aduce o mulțime informatii noi in bagajul de cunostinte. Copiii dvs vor iubi Hera Kids!

   Pedagogii nostrii formeaza o echipa bine inchegata de 11 ani. Dezvoltarea si invatarea continua este esențială pentru succesul nostru, atât în ​​after school cat si in dezvoltarea personala. Avem persoane calificate care să poată fi calde si intelegatoare cu copiiii, să păstreze un mediu sigur și să facă învățarea distractivă pentru ei. Toți colegii noștri sunt certificați pentru primul ajutor, calificati in  animatia  socio educativ, sunt supuși unei verificări medicale periodice și trebuie participle la cursuri si evenimente de dezvoltare personala si pedagogie periodic. Oferim instruire continuă și ateliere de lucru pentru a le menține la curent cu dezvoltarea pedagogica si standardele unui after school de prestigiu.

Preluarea copiilor de la scoala

Sedinta zilnica

Servirea mesei

Efectuarea temelor obligatorii

Optionale si exctracuriculare ( arta si sport), activitati practice si distractive,

Joaca libera supravegheata in aer liber sau interior

   Timpul pentru teme este o parte importantă a fiecărei zile la Hera Kids after school. Personalul nostru dedică o parte clar stabilită a programului zilnic pentru a se asigura că elevii primesc ajutorul de care au nevoie. Verificându-și munca și răspunzând la întrebări îndreptate, educatorii Hera Kids ne îndrumă elevii la efectuarea temelor cu blandete si placere.. Știm cât de prețios este timpul în familie în timpul unei săptămâni aglomerate – este minunat să-ți vezi copilul ca si-a facut tema perfect!

  Toti copiii vor avea timp dedicate activitatilor fizice, activitati de imbogatire a vocabularului, de dezvoltare motrica, dezvoltarea atentiei, a rabdarii si a comunicarii. Dezvoltarea curajului de a vorbi in public, jocuri care le dezvolta stima de sine si abilitatile de lucru in echipa. Vor participa la cursurile de engleza nonformale si la jocurile de sah, la jocurile in aer liber si plimbarile saptamanale. Au acces la toate modulele de joaca din Hera Kids si pot alege  ceea ce isi doresc sa faca in timpul liber. Avem peste 100 de jocuri socio-educative pe care le invata pe parcursul frecventarii after schoolului, marea majoritate fiind jocuri ale copilariei parintilor. ( sotron, elastic, bratari, tara tara, castel, leapsa, pititea, jocuri cu mingea, etc) Fiecare joc are un scop bine determinat pentru dezvoltare armonioasa.

 

Inscrierea la after school Hera Kids se face dupa o recomandare si un procss de cunoastere.

Recomandarea este importanta deoarece accentuează nevoile copilului si a familiei si se ridica probabilitatea de a se potrivi ofertelor noastre.

Prima intalnire va fi gratuita, o zi la after school, in care copilul are sansa sa aleaga daca se potriveste sau nu cu Hera Kids after school. La fel si personalul trebuie sa se conecteze emotional cu noul venit.

Apoi urmeaza o intalnire cu parintii in care va raspundem la absolut orice intrebare legata de programul nostru. Inscrierea se face on line pe baza unui formular de inscriere care dureaza 6 minute.

Plata se va face la sediul nostru, in fiecare vineri, pentru zilele in care a fost prezent copilul. Zilele in care a absentat nu se platesc.

Hera kids After school functioneaza in vacante si in zilele libere oficiale, cu exceptia Sarbatorilor Pascale si de Craciun, dupa cum urmeaza:

In vacante, programul incepe la ora 7.30 ( pentru ca parintii sa poata ajunge la serviciu) si se incheie la ora 17.00. Va fi introdus micul dejun la ora 9.30. La fel si in zilele libere oficiale. Pretul zilei de after school ramane acelasi.

Hera Kids after school este dotata cu 6 camere de supraveghere interior si exterior, on line. La cerere se poate instala pe telefonul dvs, un program cu un IP, cont si parola, pe care il puteti accesa oricand pentru a putea urmari in timp real activitatile noastre. Accesul se permite dupa o luna de la inscriere si este gratuit.

Contractul intre parti nu va oblia la continuitate in frecventa si se poate rezilia oricand. Copilul poate veni o singura data pe saptamana sau de mai multe ori, in functie de nevoile dumneavoastra. Reinscrierea se va face fara probleme ulterior, daca se doreste.

Hera Kids after school si-a propus sa nu modifice in nici un fel indiferent de caz, pretul pe timpul unui an scolar. Preturile se modifica ori in timpul vacantei de vara ori la inceput de an scolar, cu angajamentul ca pretul ramane neschimbat pe tot parcursul anului scolar.

Plata se face in fiecare viner pentru zilele in care a fost prezent copilul. Plata se face numerar la sediul nostru.

Se poate opta pentru abonament. Plata abonamentului se face in primele 5 zile ale lunii, integral. Indifferent de frecventa copilului, banii platiti nu se returneaza.

Pentru preturi va rugam sa ne contactati.