Scoala de vara

Tot mai mulți copii petrec perioade lungi de timp în casa, alegând să joace pe electronice, mai degrabă decât să participe la un sport sau să petreacă timp în aer liber.

Pe perioada vacantelor in special, suntem bucurosi sa oferim copiilor o vacanta plina de activitati constructive, educationale, motivante. Amintiri pe care nu le vor uita niciodata. Avem 100 de zile in care copiii vor fi extrem de ocupati cu joaca si cu activitati distractive. Activitatile noastre strecoara elemente educationale extraordinare in timpul jocului.

Școala  de vară Hera Kids are un program bun de activități care promovează învățarea relaxata  iar locatia are avantajul de a încuraja copiii să iasă afară și să ia parte la activități fizice.

Cele mai multe activități la scoala de vara se desfășoară în aer liber și îi implică pe copii în activități sportive care dezvolta munca în echipă și abilitățile de comunicare, în același timp crescand încrederea de sine, viteza de reactie, rabdarea, motricitatea.. .

Scopul principal al Scolii de Vara Hera Kids este dezvoltarea intelectuala, motrica si psiho-sociala a copiilor mai ales pe timpul vacantelor de vara care se transforma dintr-un timp static si plictisitor intr-un timp motivant, activ si plin de culoare. Un mediu de scoala de vară poate permite copiilor să învețe noi abilități într-un mediu sigur.

Experiența scolii de vară poate avea un impact psihologic de durată asupra dezvoltării unui copil si ceeaza prietenii pe termen lung.

Program: 7.30- 17.00

Scoala de Vara incepe cu prima zi de vacanta. Inscrierile se fac in luna Mai. Copiii inscrisi la Scoala de Vara au prioritate de inscriere la after school din toamna.

Frecventa zilnica nu este obligatorie.